+358408445792

Erämatkojen aktiviteetit ryhmille

Tarjouspyyntö ja varaukset Erämatkoilta

Halutessanne Erämatkat järjestää nokipannukahvit sekä suolaiset ja makeat eväät aktiviteettien yhteyteen.

Email: timo@eramatkat.com

Puh: +358 45 350 3606 

www.eramatkat.com

Alla esitetyt hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Villa Stenberg ei ole vastuussa hintojen muutoksista. Erämatkat Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Farmi Olympialaiset

Farmi Olympialaiset tempaisee mukaansa ja jokainen löytää sisäisen kilpailijaviettinsä. Tässä tapahtumassa kisataan tiukasti mutta iloisella ilmeellä.

Jaamme osallistujat ensin 3-5 henkilön joukkueisiin. Tämän jälkeen joukkueet aloittavat kilpailut hauskoissa, nopeutta ja nokkeluutta vaativissa lajeissa. Tehtävät vaativat joukkueilta ennen kaikkea hyvää yhteistyötä ja kommunikaatiota ja kilpailun jälkeen jälkipeliä varmasti riittää.

Kesto: n. 1,5 tuntia Hinta: 35€/hlö + alv 24%

Maikkalan melontaretki

Teemme rauhallisen melontaretken Lohjanjärveen yhtyvän Maikkalanselän vesistöllä. Retkelle pääsemme suoraan Villa Stenbergin rannasta.

Kulkuneuvoina ovat tukevat 2-paikkaiset avokanootit jotka soveltuvat hyvin myös ensikertalaisille.

Melonta on rentouttavaa luontoliikuntaa jossa näet ympäristöä hieman eri perspektiivistä.

Kesto: n. 2 tuntia tai sopimuksen mukaan

Hinta: alk. 47€/hlö + alv 10%

Luontojooga

Luontojoogassa yhdistyy lempeä liike keholle ja luontoyhteyden kokeminen. Tapahtuma alkaa alkulämmittelyllä, kun kävelemme korkealle Villa Stenbergin kallioille ja mäntymetsään.

Liikumme luonnossa rauhalliseen tahtiin, pysähdellen ja tehden erilaisia jooogasta varioituja liikkeitä, jolloin mieli ja keho rentoutuu. Suurin osa liikkeistä tehdään seisten sekä liikkeitä on helppo soveltaa itselleen sopiviksi, lopuksi teemme loppurentoutuksen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta.

Kesto: n. 1,5 tuntia

Hinta: 35€/hlö + alv 10%

Erätaitokilpailu

Erätaitoilpailun aikana osallistujat saavat hauskan elämyksen lisäksi hyödyllistä tietoa erätaidoista ja tiedoista.

Ryhmä jaetaan 3–5 hengen joukkueisiin jotka kiertävät reitin, jonka varrella on retkeilyyn, erätaitoihin ja luonnontuntemukseen liittyviä tehtäviä. Joukkueen jäsenet koittavat yhteistyöllä selvittää tehtävät mahdollisimman hyvin. Jokaisesta tehtävästä saa pisteitä suorituksen mukaisesti ja lopuksi katsotaan mikä joukkue julistetaan Erämestari-joukkueeksi.

Kesto: n. 1,5 tuntia

Hinta: 38€/hlö + alv 24%