+358408445792

Tervetuloa Villa Stenbergiin!

Hyvä vieraamme,

Kymmenen vuotta sitten aloitin toteuttamaan unelmaani vanhan maalaistalon ja -tilan kunnostamisesta. Olen työskennellyt vuodesta 2008 lähtien sisustussuunnittelijana ja halunnut aina luoda toimivia tiloja laadukkaita materiaaleja sekä värejä käyttäen. Villa Stenberg on minun taideteokseni. Talon sisustamisessa olen käyttänyt eniten aikaa erilaisten yksityiskohtien miettimiseen ja suunnitteluun.

Minua ilahduttaa suuresti nähdessäni vieraiden nauttivan Villa Stenbergin miljööstä, jonka uskon viestivän toiminnallisuuden ja tyylikkyyden harmoniaa. Minun tavoitteenani on tarjota henkilökohtaista palvelua ja unohtumattomia elämyksiä kauniissa ympäristössä. Ja jatkaa Villa Stenbergin kehittämistä asiakkaitteni toiveiden perusteella.

Varausjärjestelmämme laskee tarjouksen majoittumiselle sekä juhlille, toivon Sinun kokevan varauksen tekemisen hyvin helpoksi. Jos Sinulla on kysyttävää, vastaan mielelläni kysymyksiin! Yhteystietoni löydät Yhteystiedot -sivulta.

Lämpimästi tervetuloa!

Hanna Chaker

Tasokasta majoittumista, tyylikkäitä juhlia ja tapahtumia, inspiroivia yritystilaisuuksia ja kokouksia

Laadukasta majoittumista

Villa Stenbergin huvila, aitta ja rantatalo tarjoavat majoitusta jopa 39 henkilölle. Alle 2-vuotiaat majoittuvat maksutta ja pienokaisia varten meiltä löytyy matkasänkyjä. 

Suuri kaksikerroksinen huvila on 230 neliöinen ja huvilan aitta 35 neliöinen. Huvilaan kuuluva aitta sijaitsee huvilan pihapiirin välittömässä läheisyydessä. Rantatalossa on 90 neliötä kahdessa kerroksessa. Huvila ja rantatalo sijaitsevat 70 metrin päässä toisistaan. 

Kauniit järvi- ja metsämaisemat ympäröivät kaikkia rakennuksia.

Lokakuusta toukokuun loppuun vuokraamme huvilaa ja rantataloa erikseen. Tarjotaksemme hääpareille ja muille kesäjuhlien järjestäjille yksityisyyttä kesäsesonkina, vuokraamme kesä- syyskuun viikonloppuina rantataloa vain yhdessä huvilan kanssa.

Olemme panostaneet huvilan ja rantatalon mukavuuksiin ja varustelutasoon merkittävästi, jotta vieraillamme olisi huoletonta lomailla meillä ja mahdollisuus järjestää onnistuneita juhlia tai muita tilaisuuksia luonamme.

Lisätietoa majoituskapasiteetista, valokuvia ja yleiskatsauksen huvilasta ja rantatalosta löydät Varaus-sivujen kautta. 

Tutustu hinnoitteluun ja lisäpalveluihin

Tutustu huvilan yksityiskohtaiseen varusteluetteloon

Tutustu rantatalon yksityiskohtaiseen varusteluetteloon

Varaa huvila, rantatalo tai koko kiinteistö

Tervetuloa lapset ja lemmikit

Lapsillakin on hauskaa Villa Stenbergissä! Suuri, turvaverkolla varustettu trampoliini, leluja sisältävä aarrearkku, poreamme ja matala hiekkapohjainen järvi ovat lasten suosikkeja. Villa Stenbergissä on matkasänkyjä alle 2-vuotiaille lapsille, syöttötuoli ja korkeilla jaloilla varustettuja lastentuoleja alle kouluikäisille. 

Meille ovat lemmikit tervetulleita. Ympäröivä metsä tarjoaa ihanat maastot koirien ulkoiluttamiseen. Perimme pienen siivousmaksun lemmikeistä. Lemmikkimaksu on hinnoiteltu lisäpalveluna, jonka voit valita varauksen yhteydessä.

Rentoutumista ja aktiviteetteja

Villa Stenberg tarjoaa ihanat puitteet rentoutumiseen mutta myös mahdollisuuden ulkoiluun ja harrastamiseen. Lämmitä sauna ja nauti lämpimästä paljusta päivän päätteksi. Pulahda järveen tai melo järvelle SUP-laudalla. Nauti metsän tuoksuista ja maisemista sekä Villa Stenbergissä että Karnaistenkorven luontopoluilla. Kisakallion urheiluopisto sekä läheinen Lohjan kaupunki tarjoavat urheiluaktiviteetteja golfista koripalloon. Yhteistyökumppanimme järjestää seikkailuhenkisille ryhmille pelejä. Kauttamme on myös saatavissa catering-palvelu.

Tutustu aktiviteetteihin Villa Stenbergissä ja lähistöllä

Tutustu hinnoitteluun ja lisäpalveluihin

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 15 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Varausjärjestelmä laskee tarjouksen 

Haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussa ja tehdä sekä varaamisen että majoittumisen mahdollisimman helpoksi vieraillemme. Varausjärjestelmästä näet heti hinnan majoittumiselle ja lisäpalveluille. 

Aloita valitsemalla vapaana olevat päivät ja haluamasi vuokrahuvila, valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan heti.

Järjestätkö tilaisuuden tai juhlat Villa Stenbergissä? 

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin ns. päivävieraat, jotta näet kokonaishinnan myös häille, juhlille ja yritystilaisuuksille. Majoittujien ja päivävieraiden lukumäärä, ja muiden lisäpalveluiden tarve tarkistetaan 30 päivää ennen varauksen alkamista ja varauksen loppulasku muokataan vahvistetun mukaisesti. Voit siis huoletta arvioida päivävieraiden lukumäärän varausta tehdessäsi.

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin myös aikaisen saapumisen alkaen klo 9 ja myöhäisen lähdön viimeistään klo 18. Tarkistamme ennen varauksen vahvistamista voimmeko tarjota aikaista saapumista/myöhäistä lähtöä varaustilanteen puitteissa.  

Varauspyynnön tekeminen ei edellytä maksua.

Laske hinta majoittumiselle ja lisäpalveluille, ja tee varauspyyntö