+358408445792

Varausehdot

Varmista, että luet ja ymmärrät täysin nämä varausehdot. Jos jokin asia jää epäselväksi, otathan meihin yhteyttä, jotta voimme välttää väärinkäsityksiä.

Varauksiin sovelletaan seuraavia ehtoja.

VIERAS

Asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksen Villa Stenbergistä verkkosivustomme tai kolmannen osapuolen varaussivustomme kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Vieraita voidaan kutsua myös asiakkaiksi.

KIINTEISTÖN OMISTAJA

Hanna Chaker on varattavan kiinteistön, Villa Stenbergin, laillinen omistaja. Sopimussuhde on suoraan kiinteistön omistajan ja vieraan välillä.

SOPIMUS

Sopimus solmitaan omistajan ja vieraan välillä ja siitä syntyy varausvahvistus, josta näkyy vahvistetut varauspäivät.

VASTUU

Omistaja ei voi ottaa vastuuta mistään kiinteistössä tai alueella olevien laitteiden, koneiden tai laitteiden vaurioista tai hetkellisistä toimintahäiriöistä. Omistaja ei voi ottaa vastuuta myöskään vieraiden henkilökohtaisesta omaisuudesta, autoista tai niiden sisällöistä tai lemmikkieläimistä heidän oleskelunsa aikana.

KUVAUS JA KIINTEISTÖN KUVAUS

Kiinteistön omistaja on tehnyt kaikkensa varmistaakseen kiinteistön kuvauksen oikeellisuuden. Kaikki tiedot on koottu huolellisesti, emmekä voi ottaa vastuuta mahdollisista pettymyksistä, matkakustannuksista tai markkinointimateriaaliin liittyvistä väärinymmärryksistä.

VIERAAN TIEDOT

Sopimus sitoo sinua ja kaikkia vieraitasi. Varauksen tekevän henkilön vastuulla on varmistaa, että kaikki vieraat hyväksyvät näissä varausehdoissa esitetyt sopimusehdot. Kaikkien asiaankuuluvien tietojen paljastamatta jättäminen tai näiden ehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa sopimuksen purkamiseen ja varauksen menettämiseen.

EDELLEENVUOKRAUS

Asiakas ei saa missään olosuhteissa vuokrata kiinteistöä edelleen tai edelleenvuokrata, edes vastikkeetta.

VARAUS

Varauksia ei voida ottaa vastaan alle 18-vuotiailta ja omistajilla on oikeus kieltäytyä varauksesta syytä ilmoittamatta.

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan sekä majoittuvien että ei-yöpyvien päivävieraiden lukumäärän eikä kiinteistöä käyttävien henkilöiden määrä ei saa ylittää omistajalle ilmoitettua määrää. Alle 2-vuotiaat majoittuvat maksutta. Mikäli käy ilmi, että vieraita on enemmän kuin on ilmoitettu, on asiakas velvollinen maksamaan vuokran vieraiden todellisen lukumäärän mukaan.

Ellei toisin ole sovittu viikon sisään varauspyynnön tekemisestä maksetaan varausmaksu, joka on 50% varauksen kokonaissummasta. Varaus voidaan vahvistaa kiinteistön omistajan puolesta vasta kun varausmaksu on suoritettu. Varausmaksua ei palauteta kuin poikkeustapauksessa, ellei toisin ole sovittu. Loppusumma maksetaan viimeistään 30 päivää ennen varauksen alkamista, ellei toisin ole sovittu. Jos maksua ei ole saapunut kiinteistön omistajan ilmoittamaan eräpäivään mennessä tai asiakas ei pysty esittämään maksutodistusta, asia käsitellään peruutuksena.

PERUUTUKSET

Kaikista peruutuksista on ilmoitettava kirjallisesti. Jos peruutat varauksesi ennakkomaksun suorittamisen jälkeen, maksua ei yleensä palauteta. Mikäli varauksen ajankohtaan on runsaasti aikaa, käytämme harkintaa. Ensisijaisesti tarjoamme uutta ajankohtaa/varausta, josta voimme hyvittää tehdyn varausmaksun.

MAKSUTAPA

Kaikki maksut suoritetaan pankkisiirrolla omistajan ilmoittamalle tilille. Maksuissa on tärkeää näkyä varausnumero ja varaajan nimi.

SIIVOUS, LIINAVAATTEET JA PYYHKEET

Loppusiivous sisältyy aina kaikkiin vuokrauksiin. Siivousmaksu lisätään vuokrahintaan ja se näkyy hintaerittelyssä. Lakanat ja pyyhkeet eivät sisälly kiinteistön vuokraan. Villa Stenberg tarjoaa lakanat ja pyyhkeet lisäpalveluna, jotka voi tilata varauksen yhteydessä tai ennen saapumista. Asiakkaat voivat myös tuoda omat lakanat ja pyyhkeet.

Vieraan vastuulla on huolehtia lähtiessä, että:

  • Huonekalut ja kaikki muut tavarat on sijoitettu takaisin alkuperäisille paikoilleen
  • Likaiset astiat on laitettu astianpesukoneisiin, niitä ei saa jättää tasoille tai pöydille.
  • Puhtaat astiat on laitettu paikoilleen kaappeihin.
  • Asiakkaiden omat koristeet on kerätty pois.
  • Tupakantumpit ja nuuskapussit on kerätty tuhkakuppeihin tai roskiksiin.
  • Roskat, jotka eivät mahdu keittiön roska-astioihin, viedään yleisiin roska-astioihin jotka sijaitsevat noin 2 km päässä huvilalta.
  • Pantittomia tölkkejä ja pulloja ei voi jättää kiinteistölle. On asiakkaan velvollisuus huolehtia niiden asianmukaisesta kierrätyksestä.
  • Suuria määriä kierrätyskelpoista pahvia tai muuta roskaa ei voi jättää kiinteistölle. On asiakkaan velvollisuus huolehtia niiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

Kiinteistön omistajalla on oikeus periä ylimääräinen siivousmaksu käytetyn siivousajan mukaisesti, mikäli yllä olevia sääntöjä ei ole noudatettu.

PALJU

Palju on varattavissa käyttöön lisämaksusta. Omistaja ohjeistaa paljun käytön, lisäksi asiakkaalle tulee kirjalliset ohjeet paljun käyttöön liittyen. Mikäli ohjeita laiminlyödään ja paljulle aiheutuu vahinko sen seurauksena, on asiakas velvollinen korvaamaan aiheutetun vahingon. Erityisesti paljun talvikäyttö vaatii huolellisuutta.

SAAPUMINEN JA LÄHTÖ

Check in -aika on klo 15 ja check out lähtöpäivänä klo 12 mennessä, ellei aikaistettua sisäänkirjautumista tai myöhäistä uloskirjautumista ole varattu etukäteen. Näin ehdimme siivota ja valmistella tilat seuraavia vieraita varten. Ilmoitamme ennen saapumista ovikoodin tai olemme vieraita vastassa sovittuna ajankohtana. Talo-opastus sisältyy aina vuokraan (joko etäyhteydellä tai paikan päällä).

PALVELUT

Sähkö, kaasu ja vesi sisältyvät varauksen hintaan. Tarjoamme erilaisia maksullisia lisäpalveluita, jotka voi varata varauksen yhteydessä tai myöhemmin.

Tilapäisistä sähkö-, kaasu-, vesi-, internet- tai televisiopalvelukatkoksista ei makseta korvausta.

INTERNET

Vieras sitoutuu noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka koskee sähköisten tietojen käyttöä omistajan tarjoaman Internetin käytössä. Omistajat eivät voi ottaa vastuuta vieraan tietojen katoamisesta tai vahingoittumisesta tai ottaa vastuuta vieraan sopimattomasta tai laittomasta Internetin käytöstä. WIFI on käytössä sekä huvilassa että rantatalossa.

LEMMIKKIELÄIMET

Jotta voimme jatkossakin toivottaa lemmikit tervetulleiksi, pyydämme lemmikkien omistajia huomioimaan seuraavat ohjeet:

- Lemmikkejä tulee valvoa koko vierailun ajan.

- Vieraat ovat aina vastuussa lemmikkiensä jätösten siivouksesta koko kiinteistön alueella.

Lemmikeistä veloitetaan lemmikkikohtainen lisäsiivousmaksu, joka maksetaan varauksen yhteydessä.

PYSÄKÖINTI

Villa Stenbergissä on runsaasti pysäköintitilaa, noin 30 autolle. Pysäköi ajoneuvosi ensisijaisesti niille varatuille pysäköintipaikoille. Villa Stenberg ei ole vastuussa vieraille kuuluvista autoista tai niiden sisällöstä heidän oleskelunsa aikana.

TUPAKOINTI, NUUSKA JA SÄHKÖTUPAKOINTI

Tupakointi tai sähkötupakointi sisällä kiinteistöissä on ehdottomasti kiellettyä.

Tupakointi ja sähkötupakointi höyrystäminen on sallittu piha-alueella, riittävän kaukana avoimista ikkunoista ja ovista. Tupakantumpit ja nuuskapussit on kerättävä piha-alueelta tuhkakuppeihin tai roskiksiin. Vieras sitoutuu korvaamaan täysimääräisesti kaikki vahingot, joita aiheutuu tupakoinnin aiheuttamista vahingoista huonekaluille tai tekstiileille.

MATKAVAKUUTUS

Suosittelemme ottamaan kattavan matkavakuutuksen, joka kattaa lomasi kustannukset mahdollisessa peruutustilanteessa sekä mahdolliset vahingot.

Omistajan tai asiakkaan tekemät varauksen muutokset liittyen Force Majeure -tapahtumaan*

*Force Majeure -tapahtuma tarkoittaa (i) mitä tahansa tapahtumaa tai olosuhdetta, joka ei ole osapuolten kohtuullisessa hallinnassa, mukaan lukien erilaiset luonnonkatastrofit; epidemia tai pandemia (jos kansallinen tai kansainvälinen terveysjärjestö niin luokittelee), terrori-isku, sodat, sodan uhka tai siihen valmistautuminen, aseellinen konflikti, pakotteiden määrääminen, kauppasaarto tai diplomaattiset suhteet, ydin-, kemiallinen tai biologinen saastuminen tai mikä tahansa laki tai hallituksen tai viranomaisen toteuttama laillisesti täytäntöönpanokelpoinen toimenpide, joka vaikuttaa (suoraan tai välillisesti) asianomaisen osapuolen kykyyn täyttää sopimusvelvoitteet, rakennusten vaurioituminen, tulipalo, räjähdys tai onnettomuus tai mikä tahansa työ- tai kauppakiista, lakot, työtaistelut tai työsulut ja (ii) mikä tahansa Suomen hallituksen tai Suomen viranomaisen antama sitova laki tai laki minkä tahansa kohdassa (i) lueteltujen tapahtumien seurauksena.

Villa Stenberg ei peruuta varaustasi paitsi hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Ilmoitus lähetetään mahdollisimman pian ja hyvitämme välittömästi kaikki lomastasi tehdyt maksut.

VAHINGOT

Asiakas ottaa kiinteistön varatessaan vastuun varauksen aikana tapahtuvista mahdollisista varkauksista, rikkoutumisista tai muista vahingoista. Asiakkaalla on velvollisuus korvata mahdolliset vahingot kokonaisuudessaan.

VALVONTAVELVOLLISUUS, VAHINGOT OMAISUUDELLE JA HÄIRIÖT

Vieraat käyttävät kiinteistöä ja irtaimistoa omalla vastuullaan ja huolehtivat lasten ja lemmikkien valvonnasta vierailun ajan. Mahdollisista vahingoista on ilmoitettava viipymättä omistajalle. Vieraan tulee maksaa aiheutuneet vahingot, lukuun ottamatta käytön aikana aiheutunutta kohtuullista kulumista.

Vieras sitoutuu olemaan aiheuttamatta häiriötä lähistöllä olevien muiden kiinteistöjen asukkaille. Juhlat ja tapahtumat ovat luonnollisesti sallittuja, mutta klo 22 jälkeen ei voi soittaa äänekästä musiikkia tai muuten metelöidä. Mikäli omistajalle tulee valituksia naapureilta kohtuuttomasta metelistä, on omistajalla oikeus periä asiakkaalta 200 € sakko, jolla korvataan naapureille aiheutettu häiriö.

Vieras suostuu sallimaan omistajille tai heidän edustajilleen oikeuden päästä kiinteistöön milloin tahansa suorittaakseen välttämättömiä huoltotoimenpiteitä (tilanteessa, jossa asiakas ilmoittaa, että jokin ei toimi) tai tarkastusta (esim. naapureiden valitus kohtuuttomasta metelistä) varten. Jos joku vieras ei omistajan näkemyksen mukaan sovi jatkamaan kiinteistön käyttöä kohtuuttoman käytöksen tai sopimusrikkomuksen vuoksi, hänellä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus ilman korvausta ja omistaja voi ottaa haltuunsa kiinteistön välittömästi.

LÖYTÖTAVARAT

Asiakas voi tiedustella unohtuneita tavaroita omistajalta kohtuullisen ajan sisällä. Säilytämme löytötavaroita kaksi viikkoa lähtöpäivän jälkeen, jonka jälkeen ne toimitetaan hyväntekeväisyyteen. Emme postita löytötavaroita kuin poikkeustapauksissa. Löytötavarat sijoitetaan ulkorakennukseen, josta asiakas voi ne noutaa hänelle sopivana ajankohtana.

ONGELMATILANTEET

Otamme mielellämme vastaan palautetta asiakkailta, jotta voimme jatkuvasti parantaa toimintaamme. Mikäli asiakkaalla on varauksen aikana jokin ongelma, tulee siitä ilmoittaa omistajalle välittömästi, jotta voimme yrittää korjata tilanteen.

Villa Stenberg varaa oikeuden tehdä kohtuullisia muutoksia tai lisäyksiä näihin ehtoihin ilman erillistä ilmoitusta.

LOPUKSI…

Kiitos, että käytit aikaa lukeaksesi sopimusehdot. Lämpimästi tervetuloa Villa Stenbergiin!