+358408445792

Kokoushuvilat luonnon keskellä

Villa Stenbergin huvila ja rantatalo soveltuvat molemmat kokouspaikaksi. Voit vuokrata huvilan ja rantatalon yhdessä tai erikseen.

Huvila ja rantatalo tarjoavat tasokasta majoittumista. Molemmissa kokoushuviloissa on sauna ja palju.

Catering-palvelu

Yhteistyökumppanimme Juhlaserviisi valmistaa herkullisen aamiaisen, brunssin, lounaan, välipalan saunomisen lomaan sekä illallisen. 

Tutustu catering-menuun ja ota yhteyttä Juhlaserviisiin

Huvila kokouspaikkana

Huvilan ruokasali muuntautuu kokoustilaksi jopa 30 henkilölle. Ruokasalissa on alasvedettävä valkokangas sekä projektori. 

Kokousvarusteluumme kuuluu myös fläppitaulu. 

Huvilan olohuoneen ja yläkerran makuuhuoneen älytelevisioita voi käyttää monitorina ryhmätyöskentelyssä. Huvilan suuri työhuone tarjoaa ihanat näkymät järvelle.

Tutustu Villa Stenbergin majoituskapasiteettiin ja varustelutasoon Varaus-sivuilla.

Rantatalo kokouspaikkana

Omalla sisäänkäynnillä, kahdella sohvalla ja älytelevisiolla varustettu rantatalon olohuone soveltuu hyvin rennoksi kokouspaikaksi. Esitysten "peilaaminen" (screen mirroring) älytelevisioon on helppoa.

Rantatalon keittiön suuren ruokapöydän ääreessä kokoustaa max 10 henkilöä. Keittiön pimentävä rullaverho toimii mainiosti valkokankaana jolle esityksiä voi heijastaa vieraan omalla matkaprojektorilla. 

Tutustu Villa Stenbergin majoituskapasiteettiin ja varustelutasoon Varaus-sivuilla.

Pidennä vierailuasi 

Normaali sisäänkirjautumisaika on klo 15 ja uloskirjautumisaika klo 12. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme aikaista sisäänkirjautumista klo 9 ja myöhäistä uloskirjautumista klo 18. 

Olemme hinnoitelleet aikaisen sisäänkirjautumisen ja myöhäisen uloskirjautumisen lisäpalveluihimme. Lisäpalvelut ovat tilattavissa varauksen yhteydessä.

Lukuunottamatta kesäviikonloppuja minimivuokra-aika on 1 vrk.

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 15 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Saapuminen ja parkkeeraus

Villa Stenberg sijaitsee 6 km lähimmästä päätiestä ja julkisesta liikenteestä, joten autolla liikkuminen on tarpeen.

Järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg on yksityistien päässä metsämaiseman keskellä. Huvila ei kuitenkaan ole eristyksissä; lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä, Kisakallion urheiluopistoon on 2 km, ja lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 6 km päässä.

Villa Stenbergissä on parkkipaikkoja 30 autolle. 

Sähköautoja voi ladata ulkopistokkeista. Sähköauton latauspisteitä meillä ei vielä ole. Lähin sähköauton latauspiste sijaitsee 6 km päässä ABC-huoltoasemalla. Lisätietoa ABC-ketjun nettisivuilla

Tarkista varaustilanne ja tee varaus

Varaa

Varaa huvila, rantatalo tai koko kiinteistö

Tarvitsetko lisätietoa kokouksen järjestämiseen liittyen?

Kerro meille miten voimme auttaa sinua

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-koodilla, ja siihen pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.