+358408445792

Elegantti tapahtuma- ja kokouspaikka järven rannalla

Uniikki hääpaikka unelmahäiden järjestämiseen

Etsitkö hääpaikkaa, jossa yhdistyvät tyylikkyys, pääkaupunkiseudun läheisyys ja mahdollisuus majoittumiseen? Villa Stenbergissä jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu ja niin sisä- kuin ulkotilatkin on sisustettu tyylikkäästi. Kesäkuukausina voimme tarjota upean hääjuhlapaikan jopa 100 vieraallesi.

Lue lisää unelmien hääpaikasta

Syntymäpäivät, merkkipäivät, valmistujaiset ja polttarit

Omassa rauhassaan, päättyvän tien päässä, sijaitseva Villa Stenberg on omiaan juhlapaikaksi. Huvilan hyvin varusteltu keittiö mahdollistaa ruuan valmistamisen isollekin juhlaväelle, tai voimme auttaa sinua järjestämään catering-palvelun. Villa Stenbergissä juhlat voivat jatkua aamun pikkutunneille, sillä lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä.

Lue lisää juhlien järjestämisestä Villa Stenbergissä

Kokouspaikka toimiston ulkopuolella

Luonnon keskellä, lähellä pääkaupunkiseutua sijaitseva Villa Stenberg tarjoaa inspiroivat ja korkealuokkaiset puitteet kokousten ja johtoryhmä-tapaamisten järjestämiseen. Sekä huvila että rantatalo sopivat kokouspaikoiksi. Kokousten välillä läheiset luontopolut tarjoavat mahdollisuuden irtautua hetkeksi töistä. Kokouspäivän päätteeksi vieraamme voivat lämmittä saunan ja paljun. Autamme mielellämme catering-palvelun järjestämisessä.

Lue lisää Villa Stenbergin kokouspaikoista

Tyky-päivät, tiimipäivät ja yritysten juhlat

Monipuoliset aktivitettimahdollisuudet Villa Stenbergissä ja sen läheisyydessä luovat hauskat puitteet tiimipäivien ja tyky-päivien järjestämiseen. Voimme majoittaa 39 henkilöä huvilassa, aittarakennuksessa ja rantatalossa vuoden ympäri.

Villa Stenberg soveltuu paitsi pikkujoulujen myös kesäjuhlien järjestämiseen. Kesällä voit järjestää yrityksen kesäjuhlat jopa 100 vieraalle.

Lue lisää yritystapahtumien järjestämisestä Villa Stenbergissä