+358408445792

Elämyksellisiä hetkiä Villa Stenbergissä ja lähistöllä

Rentoudu saunassa ja paljussa

Kirkkaana iltana voit ihailla tähtitaivasta lämpimän paljuveden syleilyssä. Sekä huvilassa että rantatalossa on sauna ja palju. Koska rantatalon palju saa vetensä järvestä, rantatalon palju ei ole käytössä kun järvi on jäätynyt. Palju varataan lisäpalveluna varauksen yhteydessä.

Huvilan saunaosastolla on poreamme. 

Vuokrahuvilat järven rannalla

Ihana puhdasvetinen järvi ja hiekkapohjainen ranta kutsuvat uimaan. 

Villa Stenbergin päätalolta, suurelta huvilalta, on lyhyt matka rantaan. Rantatalo sijaitsee aivan järven rannassa. Matala ja hiekkapohjainen rantavesi on turvallinen lapsille.

Villa Stenberg sijaitsee Lohjanjärven rannalla. 

Tarjoamme vieraittemme käyttöön SUP-lautoja ja soutuveneen.

GAME ON!

Järjestä rantalentiskisat järven rannalla sijaitsevalla rantalentiskenttällä. 

Tai viihdy petanquen ja Mölkyn parissa.

Järjestetyt ryhmäaktiviteetit

Hauskoja pelejä polttareihin, syntymäpäiville, tyky-päiville ja tiimipäiville. 

Kumppanimme Uudenmaan Erämatkat järjestää ryhmille hauskoja aktiviteetteja. Farmi olympialaiset tai erätaitokilpailu sopivat hyvin kilpailua ja haastetta hakeville ryhmille. Rauhallisuutta ja luonnonläheisyyttä kaipaaville tarjolla on melontaretki tai luontojoogaa. Aktiviteettien kesto on 1,5-2 tuntia. 

Lisätietoa aktiviteeteistä ja Erämatkojen yhteystiedot

Hauskoja hetkiä myös pikkuväelle

Suuri turvaverkolla varustettu trampoliini on lasten ehdoton suosikki kesäaikaan. Pikkuvieraat viihtyvät myös hyvin hiekkaranalla ja matalassa järvivedessä, joka lämpenee nopeasti.

Vuoden ympäri huvilan poreamme viihdyttää niin lapsia kuin aikuisia.

Myös metsäretket ovat lasten mielestä hauskoja. Huvilan vieresta lähtee polku huvilan takaa nousevalla korkealle mäelle, josta on huikeat näköalat yli järven selän.

Meiltä löytyy myös lelulaatikko, jossa on leluja kaikenikäisille.

Kisakallion urheiluopisto

Vain 2km päässä sijaitseva Kisakallion urheiluopisto tarjoaa sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuuksia kuten pallopelejä, ohjattuja luonto- ja seikkailuretkiä, melontaretkiä, frisbee-golfia, maastopyörän ja lumikenkien vuokrausta.

Lisätietoa Kisakallion sivuilta:

Aktiviteetteja lomailijoille

Aktiviteetteja yritysryhmille

Karnaistenkorven luontopolku

Vajaan 2km päässä Villa Stenbergistä sijaitseva Karnastenkorpi on todellinen satumetsä, josta löytyy polkuja 2 kilometristä 7,7 kilometriin. Karnaistenkorvessa kulkee opastettu luontopolku, lapsille suunnattu tarinapolku, Korkiamäen retkeilypolku sekä maastopyöräreittejä.

Karnaistenkorpi on Lohjan laajin yhtenäinen ulkoilualue. Korkeita kalliojyrkänteitä, laaksoja, lampia ja puroja. Nauti hiljaisuudesta ja metsän tuoksusta!

Lisätietoa ja polkukartta Lohjan kaupungin sivuilta

700-vuotias Lohjan kaupunki

Vain 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Lohjan kaupunki tarjoaa palveluita laidasta laitaan. Ravintoloita ja kahviloita, hyvin varustellut ruokakaupat, tennis- ja golf-kentät, uimahalli ja keilahalli, elokuvateatteri ja paljon muuta.

Lisätietoa Lohjan kaupungin tapahtumasivuilta

Tarkista varaustilanne ja tee varaus

Varaa

Varaa huvila, rantatalo tai koko kiinteistö