+358408445792

Kokouspaikka luonnon keskellä

Villa Stenberg kokous- ja majoituspaikkana

Huvilan ruokasali sopii hyvin kokouspaikaksi jopa 30 henkilölle. Ruokasalissa on alasvedettävä valkokangas sekä projektori. Viereisen olohuoneen sekä yläkerran makuuhuoneen älytelevisioita voi käyttää monitorina. Kokousvarusteluumme kuuluu myös fläppitaulu.

Rantatalon mukava olohuone soveltuu myös hyvin kokouspaikaksi. Omalla sisäänkäynnillä, kahdella suurella sohvalla ja suurella älytelevisiolla varustetusta olohuoneesta on ihanat järvimaisemat.

Huvila ja rantatalo tarjoavat tasokasta majoittumista. Molemmissa rakennuksissa on sauna ja palju. Tutustu huvilan ja rantatalon majoituskapasiteettiin ja varustelutasoon Varaus-sivuilla.

Pidennä vierailuasi 

Normaali sisäänkirjautumisaika on klo 15 ja uloskirjautumisaika klo 12. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme aikaista sisäänkirjautumista klo 9 ja myöhäistä uloskirjautumista klo 18. 

Olemme hinnoitelleet aikaisen sisäänkirjautumisen ja myöhäisen uloskirjautumisen lisäpalveluihimme. Ystävällisesti valitse lisäpalvelut varauksen yhteydessä.

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 20 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Saapuminen ja parkkeeraus

Villa Stenberg sijaitsee 6km lähimmästä päätiestä ja julkisesta liikenteestä, joten autolla liikkuminen on tarpeen.

Järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg on yksityistien päässä metsämaiseman keskellä. Huvila ei kuitenkaan ole eristyksissä; lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä, Kisakallion urheiluopistoon on 2km, ja lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 6km päässä.

Villa Stenbergissä on parkkipaikkoja 30 autolle. 

Sähköautoja voi ladata ulkopistokkeista. Sähköauton latauspisteitä meillä ei vielä ole. Lähin sähkökauton latauspiste sijaitsee 6km päässä ABC-huoltoasemalla. Lisätietoa ABC-ketjun nettisivuilla

Tarvitsetko lisätietoa kokouksen järjestämiseen liittyen?

Kerro meille miten voimme auttaa sinua

International

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-koodilla, ja siihen pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.