+358408445792

Tyylikkäät huvilahäät Villa Stenbergissä

Kaunis hääpaikka järven rannalla

Kauniiden maisemien keskellä, puhtaan Lohjanjärven rannalla sijaitseva Villa Stenberg tarjoaa juhlavat puitteet hääjuhlien järjestämiseen.

Varausjärjestelmämme laskee tarjouksen niin majoitukselle kuin hääjuhlille, lukuunottamatta catering-palvelua jonka tarjoaa yhteistyökumppanimme. 

Tarkista vuokrahuviloiden saatavuus ja laske tarjous 

Tervetuloa tutustumaan Villa Stenbergin tiloihin! Otamme häitään suunnittelevia pareja vastaan useimmiten sunnuntaisin. 

Ota yhteyttä

Villa Stenberg sijaitsee omassa rauhassaan päättyvän tien päässä

Kauniit luontomaisemat, tyylikkäät ja täysin varustellut vuokrahuvilat sekä yksityisyys tekevät tästä paikasta ihastuttavan hääpaikan.

Kesähäät jopa 100 henkilölle

Suuri terassialue ja Villa Stenbergin 230 neliömetrin huvila luovat ihanat puitteet jopa 100 henkilön kesähäille.

Hääpaikka majoituksella

Villa Stenbergissä hääjuhlan tunnelmointi voi alkaa jo hääjuhlaa edeltävänä päivänä, kun saavutte paikalle läheisimpien kanssa.

Häitä edeltävänä iltana on rentouttavaa saunoa ja nauttia paljun lämmöstä, sekä pulahtaa puhtaaseen järviveteen.

Ja mikä onkaan hauskempaa kuin hääjuhlamuistojen jakaminen häiden jälkeisenä päivänä yhteisen aamiaisen parissa.

Lukuunottamatta kesäviikonloppuja minimivuokra-aika on 1 vrk.

Varaa majoittumiseen joko huvila tai sekä huvila että rantatalo

Villa Stenbergin päätalo, suuri 230 neliöinen huvila, ja huvilan talvilämmin aittarakennus tarjoavat majoitusta yhteensä 6 makuuhuoneessa. 

Järven välittömässä läheisyydessä sijaitseva 90 neliöinen rantatalo mahdollistaa hääparille oman yksityisyyden.

Kesäviikonloppuisin 2vrk minimivuokra-aika

Kesä-syyskuun viikonloppuina huvilaa vuokrataan perjantaista sunnuntaihin (2 vrk min). Rantatalon vuokraaminen kesä-syyskuun viikonloppuina on hääparien yksinoikeus. Kesä-syyskuun viikonloppuina emme vuokraa rantataloa ulkopuolisille vieraille, jotta häävieraamme saavat juhlia ja nauttia hääpaikasta omassa yksityisyydessään.

Ruoka- ja juomatarjoilut

Me haluamme tarjota paikan unohtumattomien juhlien ja tapahtumien järjestämiseen sekä tehdä niiden järjestämisestä helppoa. 

Ilmoittamasi vieraiden lukumäärän mukaan järjestämme astiastot, shampajalaseista jälkiruokahaarukoihin. 

Voit tilata meiltä myös valkoiset pöytäliinat luomaan viimeisen silauksen kattaukseen. Sinun tarvitsee vain tuoda haluamasi servietit kattausta varten.

Omien juomien tuominen Villa Stenbergiin on sallittu.

Maistuvat tarjoilut catering-palvelun kautta

Suosittelemme catering-palvelun käyttämistä. Voit valita juhlaasi tai tapahtumaasi noutopöydän tai lautastarjoilun. Catering-palvelusta voit tilata myös alkoholittomat juomat. Alkoholijuomat vieraiden tulee järjestää itse.

Catering-kumppanimme yhteystiedot ja esimerkkimenut

Huvilan keittiön varustelu on vertaansa vailla

Huvilan keittiö on erittäin monipuolisesti varustettu myös omatoimiseen ruuanvalmistukseen ja leipomiseen. Keittiössä on mm. kaksi suurta jääkaappipakastinta, kaksi astianpesukonetta, kaasu - ja induktioliedet. 

Lisäksi sekä huvilan että rantatalon terasseilla on kaasugrillit.

Tutustu huvilan varustetasoon

Uniikki kesähääpaikka

Villa Stenberg on suosittu hääpaikka hääparien keskuudessa, jotka haluavat rennot häät tyylikkäässä ja juhlavassa miljöössä. Majoitusmahdollisuutta unohtamatta.

Ympäröivä luonto ja hoidettu pihapiiri tarjoavat useita upeita paikkoja hääkuvaukselle. 

Keskeinen sijainti Uudellamaalla lähellä Lohjaa, ruokakauppojen ja muiden palvelujen läheisyys, mahdollisuus tuoda omat juomat ja tilata ruokatarjoilut tekevät Villa Stenbergistä helpon hääpaikan käytännön järjestelyjen kannalta.


Upea juhlapaikka isoihin ja pieniin juhliin

Huvilan terassi- ja piha-alue upeilla järvinäkymillä on ihana juhlapaikka unohtumattomiin juhliin! Kukka-asetelmat koristavat pihapiiriä. Ulkovalot ja lyhdyt luovat tunnelmaa hämärtyviin iltoihin. Tyylikkäät ulkokalusteet ja valkoiset pöytäliinat luovat juhlallisen tunnelman.

Kesähäät, kesäjuhlat ja asiakastilaisuudet jopa 100 henkilölle

Kesäkuusta syyskuuhun huvilan terassilla on mahdollista järjestää jopa 100 hengen juhlia. Suuri ja kaunis juhlateltta suojaa auringon paahteelta kuumina päivinä ja suojaa sadekuuroilta tarjoten istumapaikat pöytien ääressä 70 henkilölle. Lasipaviljongissa on lisäksi pöydät 30 henkilön ruokailua varten, jotka voi helposti siirtää piha-alueelle.

Huvilan ruokailuhuoneen pitkä ruokapöytä soveltuu erinomaisesti buffet-pöydäksi. Ruokailuhuoneeseen on käynti terassilta ja se sijaitsee keittiön välittömässä läheisyydessä.

Syys-, talvi- ja keväthäät

Villa Stenberg on upean tunnelmallinen hääpaikka vuoden ympäri. 

Lokakuusta toukokuuhun Villa Stenberg soveltuu parhaiten pienten, intiimien juhlien järjestämiseen.

Intiimejä juhlia vuoden ympäri

Aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn lämpölampuin varustettu lasipaviljonki mahdollistaa pöytien ääressä ruokailun 30 henkilölle.

Talviaikaan huvilan suuren ruokapöydän ympärille voi kokoontua 16 henkilöä ruokailemaan. Jos juhlien ruokatarjoilu on pikkupurtavaa, joka voidaan nauttia seisten, suosittelemme juhlavieraiden määräksi max 30 henkilöä. Huvilan perusvarusteluun kuuluu lautasiin kiinnitettävät lasinpidikkeet.

Catering-kumppanimme kautta saat maittavat ateriat juhliisi joko lautastarjoiltuina tai noutopöydästä.

Soita hääkellojasi Villa Stenbergissä

Villa Stenberg tarjoaa upeat puitteet paitsi hääjuhlille myös vihkiseremoniaan.

Vihkiseremonia järven rannalla..

Rantatalon hyvin hoidettu hiekkaranta on suosittu paikka vihkiseremonialle. Sulhasen odottaessa järven rannalla, morsian laskeutuu tyylikkäänä rantatalon komeita ja kukkien reunustamia portaita.

Tarjoamme hääparien käyttöön hääkaaren, jonka hääpari voi koristella haluamallaan tavalla ja sijoittaa haluamaansa paikkaan, vaikkapa juuri järven rannalle.

Tai kenties aasialaispuutarhassa?

Kauniin puutarhan keskellä sijaitseva aasialaisvaikutteinen "pagodi" on ihastuttava vaihtoehto vihkiseremonian paikaksi. Pagodin katolla on suuri kello, jonka kumeat äänet juhlistavat päiväänne.

Kukat koristavat hääjuhlapaikkaanne

Kukkivat istutukset puutarhassa, kukka-asetelmat terassilla ja piha-alueella sekä valkoiset pöytäliinat luovat jo itsessään juhlavuutta, mutta halutessasi voit tuoda kukka-asetelmia pöydille ja koristella huvilan ulko- ja sisätiloja hääteeman mukaan.

Varaa huvila + rantatalo

Useimmat hääparimme varaavat Villa Stenbergin eli sekä huvilan että rantatalon. Näin hääparilla on mahdollisuus omaan rauhaan rantatalossa.

Kun varaat sekä huvilan että rantatalon, juhlat voivat jatkua toisessa huviloista ja uneliaimmat voivat vetäytyä nukkumaan. Lisäksi käytössäsi on kaksi saunaa ja paljua.

Tutustu tiloihimme ja varaa Villa Stenberg hääpaikaksesi

Nauti musiikista

Huvilassa on Sonos-musiikkijärjestelmä, johon voit kirjautua puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla ja soittaa mielimusiikkiasi esimerkiksi Spotify-tililtäsi.

Kaikissa huvilan alakerran huoneissa on kaiuttimet. Lisäksi terassilla on siirrettäviä kauittimia, joita voidaan käyttää myös talvipuutarhassa. 

Villa Stenbergin välittömässä läheisyydessä ei ole naapureita, joten musiikkia voi soittaa sisällä ja terassilla huoletta. Kello 10 jälkeen illalla pyydämme kuitenkin vierailtamme huomaavaisuutta musiikin volyymin suhteen erityisesti kesäaikaan; läheisen järven rannalla on paljon kesämökkejä ja vesi kantaa ääntä jopa kilometrejä.

Saapuminen ja parkkeeraus

Villa Stenberg sijaitsee 6 km lähimmästä päätiestä ja julkisesta liikenteestä, joten autolla liikkuminen on tarpeen.

Järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg on yksityistien päässä metsämaiseman keskellä. Huvila ei kuitenkaan ole eristyksissä; lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä, Kisakallion urheiluopistoon on 2 km, ja lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 6 km päässä.

Villa Stenbergissä on parkkipaikkoja 30 autolle. 

Sähköautoja voi ladata ulkopistokkeista. Sähköauton latauspisteitä meillä ei vielä ole. Lähin sähköauton latauspiste sijaitsee 6 km päässä ABC-huoltoasemalla. Lisätietoa ABC-ketjun nettisivuilla

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 15 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Varausjärjestelmä laskee tarjouksen 

Haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussa ja tehdä sekä varaamisen että majoittumisen mahdollisimman helpoksi vieraillemme. Varausjärjestelmästä näet heti hinnan majoittumiselle ja lisäpalveluille. 

Aloita valitsemalla vapaana olevat päivät ja haluamasi vuokrahuvila, valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan heti.

Järjestätkö tilaisuuden tai juhlat Villa Stenbergissä? 

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin ns. päivävieraat, jotta näet kokonaishinnan myös häille, juhlille ja yritystilaisuuksille. Majoittujien ja päivävieraiden lukumäärä, ja muiden lisäpalveluiden tarve tarkistetaan 30 päivää ennen varauksen alkamista ja varauksen loppulasku muokataan vahvistetun mukaisesti. Voit siis huoletta arvioida päivävieraiden lukumäärän varausta tehdessäsi.

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin myös aikaisen saapumisen alkaen klo 9 ja myöhäisen lähdön viimeistään klo 18. Tarkistamme ennen varauksen vahvistamista voimmeko tarjota aikaista saapumista/myöhäistä lähtöä varaustilanteen puitteissa.  

Varauspyynnön tekeminen ei edellytä maksua.

Laske hinta majoittumiselle ja lisäpalveluille, ja tee varauspyyntö

Autamme mielellämme ikimuistoisen hääjuhlan järjestämisessä!

Kerro meille miten voimme auttaa sinua

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-koodilla, ja siihen pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.