+358408445792

Tiimipäivät, tyky-päivät ja asiakastilaisuudet

Tasokkaat yritystapahtumat

Luonnon keskellä, kirkasvetisen järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg tarjoaa yritystapahtumille tasokkaat puitteet. Järjestä meillä yrityksen tiimipäivät, tyky-päivät, kesäjuhlat, pikkujoulut, lanseeraustilaisuudet tai kesäjuhlat asiakkaille.

Lukuunottamatta kesäviikonloppuja minimivuokra-aika on 1 vrk.

Luotettava catering-kumppanimme loihtii maistuvat tarjoilut isoille ja pienille ryhmille. 

"Katso syvälle luontoon ja näet kaiken paremmin", Albert Einstein

Pidennä vierailuasi 

Normaali sisäänkirjautumisaika on klo 15 ja uloskirjautumisaika klo 12. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme aikaista sisäänkirjautumista klo 9 ja myöhäistä uloskirjautumista klo 18. 

Olemme hinnoitelleet aikaisen sisäänkirjautumisen ja myöhäisen uloskirjautumisen lisäpalveluihimme. Lisäpalvelut ovat tilattavissa varauksen yhteydessä.

Lukuunottamatta kesäviikonloppuja minimivuokra-aika on 1 vrk.

Tiimipäivät ja tyky-päivät

Etsitkö paikkaa tiimipäivien tai tyky-päivien viettoon? Huvilan hyvin varusteltu keittiö mahdollistaa ruuanlaiton yhdessä. Tiimipäivään kuuluvat tietysti myös pelit, sauna ja palju, ja kesällä virkistäytyminen puhtaassa järvessä. 

Tarjoamme vieraittemme käyttöön SUP-lautoja, soutuveneen, rantalentiskentän sekä pihapelejä.

Vain 2km päässä sijaitseva Kisakallion urheiluopisto tarjoaa monipuolista ohjelmaa sisä- ja ulkoliikuntaan. Lähellä sijaitseva luontopolku on myös suosittu ulkoilukohde vieraittemme keskuudessa.  

Tutustu aktiviteetteihin Villa Stenbergissä ja lähistöllä

Pikkujoulut

Villa Stenberg on suosittu pikkujoulujen viettopaikka. Voit tuoda omat juomat ja joko kokata itse ruuat tai tilata pikkujouluruuat catering-partnerimme kautta. Kun ryhmäkoko on max 16 henkilöä, kaikki mahtuvat huvilan ruokasalin pitkän pöydän ääreen ruokailemaan. Jos pikkujoulujen ruokatarjoilu on pikkupurtavaa, joka voidaan nauttia seisten, suosittelemme juhlavieraiden määräksi max 30 henkilöä. Huvilan perusvarusteluun kuuluu lautasiin kiinnitettävät lasinpidikkeet.

Sekä huvilassa että rantatalossa on sisäsauna ja ulkona palju (rantatalon palju ei ole käytössä 15.11-15.4). Saunomaan ja paljuun mahtuu yhtä aikaa 6-8 henkilöä kussakin talossa.

Kesäjuhlat asiakkaille tai omalle henkilökunnalle

Kun haluat sekä rennon että juhlavan tapahtumapaikan, Villa Stenberg on loistava valinta.

Tyylikäs sisustus ja hyvin hoidetut ulkotilat luovat edustavat puitteet yrityksesi vieraiden isännöintiin. Villa Stenberg soveltuu hyvin myös yrityksen oman henkilökunnan kesäjuhlien järjestämiseen. Villa Stenberg tarjoaa majoitusta 39 hengelle, kaksi saunaa ja paljut, rantalentopallokentän ja suuret terassialueet.

Keskeinen sijainti Uudellamaalla lähellä Lohjaa, ruokakauppojen ja muiden palveluiden läheisyys, mahdollisuus tuoda omat juomat ja tilata tarjoilu tekevät Villa Stenbergistä käytännön järjestelyjen kannalta helpon juhlapaikan.

Upea juhlapaikka isoihin ja pieniin juhliin

Huvilan terassi- ja piha-alue upeilla järvinäkymillä on ihana juhlapaikka unohtumattomiin juhliin! Kukka-asetelmat koristavat pihapiiriä. Ulkovalot ja lyhdyt luovat tunnelmaa hämärtyviin iltoihin. Tyylikkäät ulkokalusteet ja valkoiset pöytäliinat luovat juhlallisen tunnelman.

Kesähäät, kesäjuhlat ja asiakastilaisuudet jopa 100 henkilölle

Kesäkuusta syyskuuhun huvilan terassilla on mahdollista järjestää jopa 100 hengen juhlia. Suuri ja kaunis juhlateltta suojaa auringon paahteelta kuumina päivinä ja suojaa sadekuuroilta tarjoten istumapaikat pöytien ääressä 70 henkilölle. Lasipaviljongissa on lisäksi pöydät 30 henkilön ruokailua varten, jotka voi helposti siirtää piha-alueelle.

Huvilan ruokailuhuoneen pitkä ruokapöytä soveltuu erinomaisesti buffet-pöydäksi. Ruokailuhuoneeseen on käynti terassilta ja se sijaitsee keittiön välittömässä läheisyydessä.

Ruoka- ja juomatarjoilut

Me haluamme tarjota paikan unohtumattomien juhlien ja tapahtumien järjestämiseen sekä tehdä niiden järjestämisestä helppoa. 

Ilmoittamasi vieraiden lukumäärän mukaan järjestämme astiastot, shampajalaseista jälkiruokahaarukoihin. 

Voit tilata meiltä myös valkoiset pöytäliinat luomaan viimeisen silauksen kattaukseen. Sinun tarvitsee vain tuoda haluamasi servietit kattausta varten.

Omien juomien tuominen Villa Stenbergiin on sallittu.

Maistuvat tarjoilut catering-palvelun kautta

Suosittelemme catering-palvelun käyttämistä. Voit valita juhlaasi tai tapahtumaasi noutopöydän tai lautastarjoilun. Catering-palvelusta voit tilata myös alkoholittomat juomat. Alkoholijuomat vieraiden tulee järjestää itse.

Catering-kumppanimme yhteystiedot ja esimerkkimenut

Huvilan keittiön varustelu on vertaansa vailla

Huvilan keittiö on erittäin monipuolisesti varustettu myös omatoimiseen ruuanvalmistukseen ja leipomiseen. Keittiössä on mm. kaksi suurta jääkaappipakastinta, kaksi astianpesukonetta, kaasu - ja induktioliedet. 

Lisäksi sekä huvilan että rantatalon terasseilla on kaasugrillit.

Tutustu huvilan varustetasoon

Nauti musiikista

Huvilassa on Sonos-musiikkijärjestelmä, johon voit kirjautua puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla ja soittaa mielimusiikkiasi esimerkiksi Spotify-tililtäsi.

Kaikissa huvilan alakerran huoneissa on kaiuttimet. Lisäksi terassilla on siirrettäviä kauittimia, joita voidaan käyttää myös talvipuutarhassa. 

Villa Stenbergin välittömässä läheisyydessä ei ole naapureita, joten musiikkia voi soittaa sisällä ja terassilla huoletta. Kello 10 jälkeen illalla pyydämme kuitenkin vierailtamme huomaavaisuutta musiikin volyymin suhteen erityisesti kesäaikaan; läheisen järven rannalla on paljon kesämökkejä ja vesi kantaa ääntä jopa kilometrejä.

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 15 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Saapuminen ja parkkeeraus

Villa Stenberg sijaitsee 6 km lähimmästä päätiestä ja julkisesta liikenteestä, joten autolla liikkuminen on tarpeen.

Järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg on yksityistien päässä metsämaiseman keskellä. Huvila ei kuitenkaan ole eristyksissä; lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä, Kisakallion urheiluopistoon on 2 km, ja lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 6 km päässä.

Villa Stenbergissä on parkkipaikkoja 30 autolle. 

Sähköautoja voi ladata ulkopistokkeista. Sähköauton latauspisteitä meillä ei vielä ole. Lähin sähköauton latauspiste sijaitsee 6 km päässä ABC-huoltoasemalla. Lisätietoa ABC-ketjun nettisivuilla

Varausjärjestelmä laskee tarjouksen 

Haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussa ja tehdä sekä varaamisen että majoittumisen mahdollisimman helpoksi vieraillemme. Varausjärjestelmästä näet heti hinnan majoittumiselle ja lisäpalveluille. 

Aloita valitsemalla vapaana olevat päivät ja haluamasi vuokrahuvila, valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan heti.

Järjestätkö tilaisuuden tai juhlat Villa Stenbergissä? 

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin ns. päivävieraat, jotta näet kokonaishinnan myös häille, juhlille ja yritystilaisuuksille. Majoittujien ja päivävieraiden lukumäärä, ja muiden lisäpalveluiden tarve tarkistetaan 30 päivää ennen varauksen alkamista ja varauksen loppulasku muokataan vahvistetun mukaisesti. Voit siis huoletta arvioida päivävieraiden lukumäärän varausta tehdessäsi.

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin myös aikaisen saapumisen alkaen klo 9 ja myöhäisen lähdön viimeistään klo 18. Tarkistamme ennen varauksen vahvistamista voimmeko tarjota aikaista saapumista/myöhäistä lähtöä varaustilanteen puitteissa.  

Varauspyynnön tekeminen ei edellytä maksua.

Laske hinta majoittumiselle ja lisäpalveluille, ja tee varauspyyntö

Tarkista varaustilanne ja tee varaus

Varaa

Varaa huvila, rantatalo tai koko kiinteistö

Tarvitsetko lisätietoa yritystapahtumaan liittyen?

Kerro meille miten voimme auttaa sinua

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-koodilla, ja siihen pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.