+358408445792

Huvilahäät Villa Stenbergissä

Kaunis hääpaikka järven rannalla

Kauniiden maisemien keskellä, puhtaan järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg tarjoaa juhlavat puitteet hääjuhlien järjestämiseen. Myös sekä Helsingin että Turun läheisyys tekee Villa Stenbergistä ihanteellisen hääpaikan. Upeat vuokrahuvilamme tarjoavat viihtyisää majoitusta.

Villa Stenberg sijaitsee omassa rauhassaan päättyvän tien päässä. Kauniit luontomaisemat, tyylikkäät ja täysin varustellut vuokrahuvilat sekä yksityisyys tekevät tästä paikasta ihastuttavan hääpaikan.

Suuri terassialue ja Villa Stenbergin 230 neliömetrin huvila luovat ihanat puitteet jopa 100 henkilön kesähäille.

Hääpaikka majoituksella

Villa Stenbergissä hääjuhlan tunnelmointi voi alkaa jo edellisenä päivänä, kun saavutte paikalle läheisimpien ystävien kanssa. Ja mikä onkaan hauskempaa kuin hääjuhlien muistojen jakaminen seuraavana päivänä yhteisen aamiaisen parissa.

Varaa majoittumiseen joko huvila tai sekä huvila että rantatalo. Villa Stenbergin päätalo, suuri 230 neliöinen huvila, ja huvilan talvilämmin aittarakennus tarjoavat majoitusta yhteensä 6 makuuhuoneessa. Järven välittömässä läheisyydessä sijaitseva 90 neliöinen rantatalo mahdollistaa hääparille oman yksityisyyden. 

Rantatalon vuokraaminen kesä-syyskuun viikonloppuina on hääparien yksinoikeus. Emme vuokraa rantataloa ulkopuolisille vieraille, jotta häävieraamme saavat juhlia ja nauttia hääpaikasta omassa yksityisyydessään.

Huvilahäiden juhlatarjoilut

Me haluamme tarjota juhlapaikan unohtumattomien juhlien järjestämiseen ja tehdä juhlien järjestämisestä helppoa. Ilmoittamasi juhlavieraiden lukumäärän mukaan järjestämme juhlia varten astiastot, shampajalaseista jälkiruokahaarukoihin. Voit tilata meiltä myös valkoiset pöytäliinat luomaan viimeisen silauksen juhlakattaukseen.

Sinun tarvitsee vain tuoda servietit ja omat juomat.

Suosittelemme catering-palvelun käyttämistä ja kauttamme saat yhteistyökumppaniemme yhteystiedot. Huvilan keittiö on erittäin monipuolisesti varustettu myös omatoimiseen ruuanvalmistukseen ja leipomiseen.

Tutustu huvilan varustetasoon

Uniikki hääpaikka jopa 100 vieraalle

Huvilan terassi- ja piha-alue, upeilla järvinäkymillä, on ihana juhlapaikka unohtumattomiin juhliin! Kukka-asetelmat koristavat pihapiiriä ja ulkovalot sekä lyhdyt luovat tunnelmaa hämärtyviin iltoihin. Tyylikkäät ulkokalusteet ja valkoiset pöytäliinat luovat juhallisen tunnelman. 

Kesäkuusta syyskuuhun huvilan terassilla on mahdollista järjestää jopa 100 hengen juhlia. Suuri ja kaunis juhlateltta suojaa auringon paahteelta kuumina päivinä ja suojaa sadekuuroilta tarjoten istumapaikat pöytien ääressä 70 henkilölle. Talvipuutarhassa on lisäksi pöydät 30 henkilön ruokailua varten, jotka voidaan halutessaan helposti siirtää piha-alueelle.

Huvilan ruokailuhuoneen pitkä ruokapöytä soveltuu erinomaisesti buffet-pöydäksi. Ruokailuhuoneeseen on käynti terassilta ja se sijaitsee keittiön välittömässä läheisyydessä.

Syys-, talvi- ja keväthäät

Lokakuusta toukokuuhun Villa Stenberg soveltuu parhaiten pienten, intiimien juhlien järjestämiseen.

Ympäri vuoden huvilan suuren ruokapöydän ympärille voi kokoontua 16 henkilöä ruokailemaan. Aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn lämpölampuin varustettu talvipuutarha mahdollistaa samassa tilassa ruokailun 30 henkilölle.

Jos juhlien ruokatarjoilu on pikkupurtavaa, joka voidaan nauttia seisten, suosittelemme juhlavieraiden määräksi max 40 henkilöä. Huvilan perusvarusteluun kuuluu lautasiin kiinnitettävät lasinpidikkeet.

Soita hääkellojasi Villa Stenbergissä

Villa Stenberg tarjoaa paitsi upeat puitteet häääjuhlille myös vihkiseremoniaan. Tarjoamme hääparien käyttöön hääkaaren, jonka hääpari voi koristella haluamallaan tavalla ja sijoittaa haluamaansa paikkaan. Kauniin puutarhan keskellä sijaitseva aasialaisvaikutteinen "pagodi" on ihastuttava vaihtoehto vihkiseremonian paikaksi. Pagodin katolla on suuri kello, jonka kumeat äänet juhlistavat päiväänne.

Kukkivat istutukset puutarhassa, kukka-asetelmat terassilla ja piha-alueella sekä valkoiset pöytäliinat luovat jo itsessään juhlavuutta, mutta halutessasi voit tuoda kukka-asetelmia pöydille ja koristella huvilan ulko- ja sisätiloja hääteeman mukaan.

Nauti musiikista

Huvilassa on Sonos-musiikkijärjestelmä, johon voit kirjautua puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla ja soittaa mielimusiikkiasi esimerkiksi Spotify-tililtäsi.

Kaikissa huvilan alakerran huoneissa on kaiuttimet. Lisäksi terassilla on siirrettäviä kauittimia, joita voidaan käyttää myös talvipuutarhassa. 

Villa Stenbergin välittömässä läheisyydessä ei ole naapureita, joten musiikkia voi soittaa sisällä ja terassilla huoletta. Kello 10 jälkeen illalla pyydämme kuitenkin vierailtamme huomaavaisuutta musiikin volyymin suhteen erityisesti kesäaikaan; läheisen järven rannalla on paljon kesämökkejä ja vesi kantaa ääntä jopa kilometrejä.

Saapuminen ja parkkeeraus

Villa Stenberg sijaitsee 6km lähimmästä päätiestä ja julkisesta liikenteestä, joten autolla liikkuminen on tarpeen.

Järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg on yksityistien päässä metsämaiseman keskellä. Huvila ei kuitenkaan ole eristyksissä; lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä, Kisakallion urheiluopistoon on 2km, ja lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 6km päässä.

Villa Stenbergissä on parkkipaikkoja 30 autolle. 

Sähköautoja voi ladata ulkopistokkeista. Sähköauton latauspisteitä meillä ei vielä ole. Lähin sähkökauton latauspiste sijaitsee 6km päässä ABC-huoltoasemalla. Lisätietoa ABC-ketjun nettisivuilla

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 20 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Varausjärjestelmä laskee tarjouksen 

Haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussa ja tehdä sekä varaamisen että majoittumisen mahdollisimman helpoksi vieraillemme. Varausjärjestelmästä näet heti hinnan majoittumiselle ja lisäpalveluille. 

Aloita valitsemalla vapaana olevat päivät ja haluamasi vuokrahuvila, valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan heti.

Järjestätkö tilaisuuden tai juhlat Villa Stenbergissä? 

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin ns. päivävieraat, jotta näet kokonaishinnan myös häille, juhlille ja yritystilaisuuksille. Majoittujien ja päivävieraiden lukumäärä, ja muiden lisäpalveluiden tarve tarkistetaan 30 päivää ennen varauksen alkamista ja varauksen loppulasku muokataan vahvistetun mukaisesti. Voit siis huoletta arvioida päivävieraiden lukumäärän varausta tehdessäsi.

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin myös aikaisen saapumisen klo 9 ja myöhäisen lähdön klo 18.   

Varauspyynnön tekeminen ei edellytä maksua.

Laske hinta majoittumiselle ja lisäpalveluille, ja tee varauspyyntö

Varaa huvila + rantatalo

Useimmat hääparimme varaavat Villa Stenbergin eli sekä huvilan että rantatalon. Näin hääparilla on mahdollisuus omaan rauhaan rantatalossa. Rantataloa käytetään usein myös lasten leikkipaikkana hääjuhlien aikana. 

Kun varaat sekä huvilan että rantatalon, juhlat voivat jatkua toisessa huviloista ja uneliaimmat voivat vetäytyä nukkumaan. Lisäksi käytössäsi on kaksi saunaa ja paljua.

Tutustu tiloihimme ja varaa Villa Stenberg hääpaikaksesi

Autamme mielellämme ikimuistoisen hääjuhlan järjestämisessä!

Kerro meille miten voimme auttaa sinua

International

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-koodilla, ja siihen pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.