+358408445792

Juhlapaikka syntymä- ja merkkipäivien viettoon

Villa Stenberg on monenlaiseen juhlatilaisuuteen soveltuva juhlapaikka. Vietä meillä perhejuhlat, syntymäpäivät tai merkkipäivät, polttarit tai valmistujaiset.

Lukuunottamatta kesäviikonloppuja minimivuokra-aika on 1 vrk.

Villa Stenbergin päärakennuksen, suuren huvilan tilat sopivat ympärivuotisesti juhlien järjestämiseen. Yhdessä rantatalon ja huvilaan kuuluvan talvilämpimän aitan kanssa Villa Stenbergin kauniit ja mukavat makuuhuoneet tarjoavat majoitusta jopa 39 henkilölle. 

  • Huvilassa hyvin varusteltu keittiö, jossa kaksi astianpesukonetta ja kaksi jääkaappipakastinta
  • Omat juomat sallittu
  • Suuret saunat ja palju sekä huvilassa että rantatalossa

Juhlat keväällä, talvella tai syksyllä

Villa Stenbergin lasipaviljonki lämmityslamppuineen on upean tunnelmallinen paikka rapujuhlille, polttareille, syntymäpäiväjuhlille ja juhlaillallisille. 

Huvilassa järjestät myös pikkujoulut ja cocktail-juhlat jopa 30 henkilölle.

Intiimejä juhlia vuoden ympäri

Aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn lämpölampuin varustettu lasipaviljonki mahdollistaa pöytien ääressä ruokailun 30 henkilölle.

Talviaikaan huvilan suuren ruokapöydän ympärille voi kokoontua 16 henkilöä ruokailemaan. Jos juhlien ruokatarjoilu on pikkupurtavaa, joka voidaan nauttia seisten, suosittelemme juhlavieraiden määräksi max 30 henkilöä. Huvilan perusvarusteluun kuuluu lautasiin kiinnitettävät lasinpidikkeet.

Catering-kumppanimme kautta saat maittavat ateriat juhliisi joko lautastarjoiltuina tai noutopöydästä.

Kesäjuhlat järven rannalla

Tyylikkäästi sisustettu ja myös ulkotiloiltaan viimeistelty Villa Stenberg on loistava valinta, kun juhlapaikan halutaan olevan sekä rento että juhlava.

Meillä viihtyvät myös lapset. Suuri trampoliini, matalarantainen järvi, poreamme ja -palju sekä lelulaatikko viihdyttävät lapsia varmasti.

Keskeinen sijainti Uudellamaalla lähellä Lohjaa, ruokakauppojen ja muiden palvelujen läheisyys, mahdollisuus tuoda omat juomat ja tilata ruokatarjoilut tekevät Villa Stenbergistä helpon juhlapaikan käytännön järjestelyjen kannalta.

 

Upea juhlapaikka isoihin ja pieniin juhliin

Huvilan terassi- ja piha-alue upeilla järvinäkymillä on ihana juhlapaikka unohtumattomiin juhliin! Kukka-asetelmat koristavat pihapiiriä. Ulkovalot ja lyhdyt luovat tunnelmaa hämärtyviin iltoihin. Tyylikkäät ulkokalusteet ja valkoiset pöytäliinat luovat juhlallisen tunnelman.

Kesähäät, kesäjuhlat ja asiakastilaisuudet jopa 100 henkilölle

Kesäkuusta syyskuuhun huvilan terassilla on mahdollista järjestää jopa 100 hengen juhlia. Suuri ja kaunis juhlateltta suojaa auringon paahteelta kuumina päivinä ja suojaa sadekuuroilta tarjoten istumapaikat pöytien ääressä 70 henkilölle. Lasipaviljongissa on lisäksi pöydät 30 henkilön ruokailua varten, jotka voi helposti siirtää piha-alueelle.

Huvilan ruokailuhuoneen pitkä ruokapöytä soveltuu erinomaisesti buffet-pöydäksi. Ruokailuhuoneeseen on käynti terassilta ja se sijaitsee keittiön välittömässä läheisyydessä.

Ruoka- ja juomatarjoilut

Me haluamme tarjota paikan unohtumattomien juhlien ja tapahtumien järjestämiseen sekä tehdä niiden järjestämisestä helppoa. 

Ilmoittamasi vieraiden lukumäärän mukaan järjestämme astiastot, shampajalaseista jälkiruokahaarukoihin. 

Voit tilata meiltä myös valkoiset pöytäliinat luomaan viimeisen silauksen kattaukseen. Sinun tarvitsee vain tuoda haluamasi servietit kattausta varten.

Omien juomien tuominen Villa Stenbergiin on sallittu.

Maistuvat tarjoilut catering-palvelun kautta

Suosittelemme catering-palvelun käyttämistä. Voit valita juhlaasi tai tapahtumaasi noutopöydän tai lautastarjoilun. Catering-palvelusta voit tilata myös alkoholittomat juomat. Alkoholijuomat vieraiden tulee järjestää itse.

Catering-kumppanimme yhteystiedot ja esimerkkimenut

Huvilan keittiön varustelu on vertaansa vailla

Huvilan keittiö on erittäin monipuolisesti varustettu myös omatoimiseen ruuanvalmistukseen ja leipomiseen. Keittiössä on mm. kaksi suurta jääkaappipakastinta, kaksi astianpesukonetta, kaasu - ja induktioliedet. 

Lisäksi sekä huvilan että rantatalon terasseilla on kaasugrillit.

Tutustu huvilan varustetasoon

Nauti musiikista

Huvilassa on Sonos-musiikkijärjestelmä, johon voit kirjautua puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla ja soittaa mielimusiikkiasi esimerkiksi Spotify-tililtäsi.

Kaikissa huvilan alakerran huoneissa on kaiuttimet. Lisäksi terassilla on siirrettäviä kauittimia, joita voidaan käyttää myös talvipuutarhassa. 

Villa Stenbergin välittömässä läheisyydessä ei ole naapureita, joten musiikkia voi soittaa sisällä ja terassilla huoletta. Kello 10 jälkeen illalla pyydämme kuitenkin vierailtamme huomaavaisuutta musiikin volyymin suhteen erityisesti kesäaikaan; läheisen järven rannalla on paljon kesämökkejä ja vesi kantaa ääntä jopa kilometrejä.

Lähellä pääkaupunkiseutua, lähellä palveluja

Villa Stenberg sijaitsee lähellä Lohjan kaupunkia Uudellamaalla.

Hyvät palvelut lähistöllä tekevät majoittautumisesta sekä juhlien että kokousten järjestämisestä helppoa. Lähin ruokakauppa ja huoltoasema on alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja Lohjan kaupunkiin, josta löytyy ravintoloita, kahviloita, elokuvateatteri ja kaikki päivittäiseen asiointiin tarvittava, ajaa noin 15 minuuttia.

  • 45 minuuttia Helsinkiin
  • 50 minuuttia Helsinki- Vantaan lentokentälle
  • 1 tunti 15 minuuttia Turkuun

Saapuminen ja parkkeeraus

Villa Stenberg sijaitsee 6 km lähimmästä päätiestä ja julkisesta liikenteestä, joten autolla liikkuminen on tarpeen.

Järven rannalla sijaitseva Villa Stenberg on yksityistien päässä metsämaiseman keskellä. Huvila ei kuitenkaan ole eristyksissä; lähimmät naapurit ovat parinsadan metrin päässä, Kisakallion urheiluopistoon on 2 km, ja lähin ruokakauppa ja huoltoasema on 6 km päässä.

Villa Stenbergissä on parkkipaikkoja 30 autolle. 

Sähköautoja voi ladata ulkopistokkeista. Sähköauton latauspisteitä meillä ei vielä ole. Lähin sähköauton latauspiste sijaitsee 6 km päässä ABC-huoltoasemalla. Lisätietoa ABC-ketjun nettisivuilla

Varausjärjestelmä laskee tarjouksen 

Haluamme olla läpinäkyviä hinnoittelussa ja tehdä sekä varaamisen että majoittumisen mahdollisimman helpoksi vieraillemme. Varausjärjestelmästä näet heti hinnan majoittumiselle ja lisäpalveluille. 

Aloita valitsemalla vapaana olevat päivät ja haluamasi vuokrahuvila, valitse sitten lisäpalvelut ja näet kokonaishinnan heti.

Järjestätkö tilaisuuden tai juhlat Villa Stenbergissä? 

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin ns. päivävieraat, jotta näet kokonaishinnan myös häille, juhlille ja yritystilaisuuksille. Majoittujien ja päivävieraiden lukumäärä, ja muiden lisäpalveluiden tarve tarkistetaan 30 päivää ennen varauksen alkamista ja varauksen loppulasku muokataan vahvistetun mukaisesti. Voit siis huoletta arvioida päivävieraiden lukumäärän varausta tehdessäsi.

Olemme hinnoitelleet lisäpalveluihin myös aikaisen saapumisen alkaen klo 9 ja myöhäisen lähdön viimeistään klo 18. Tarkistamme ennen varauksen vahvistamista voimmeko tarjota aikaista saapumista/myöhäistä lähtöä varaustilanteen puitteissa.  

Varauspyynnön tekeminen ei edellytä maksua.

Laske hinta majoittumiselle ja lisäpalveluille, ja tee varauspyyntö

Tarkista varaustilanne ja tee varaus

Varaa

Varaa huvila, rantatalo tai koko kiinteistö

Tarvitsetko apua juhlien järjestämiseen?

Kerro meille miten voimme auttaa sinua

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-koodilla, ja siihen pätevät Googlen tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot.